iPhonegarage.nl - iPhone soft- en hardware reparaties in Zoetermeer

Geachte klanten, vanwege verbouwing nieuwe locaties zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Stuur ons gerust een email. 

Home » Informatie » Zakelijke Klanten
A+ R A-

Zakelijke klanten

AV Download (274kb)

handshake bigGebruikt u uw iPhone zakelijk? Er is niks vervelender om uw iPhone lange tijd kwijt voor een reparatie. Bij iPhonegarage snappen we dit. Daarom hebben we een aantal aantrekkelijke voordelen voor zakelijke klanten.

Een reparatie duurt ongeveer een uur. U kunt op de reparatie blijven wachten, of u kunt later terugkomen. Bereikbaar blijven? Wij bieden u een gratis leentoestel (iPhone) aan.

U krijgt een factuur op bedrijfsnaam mee waarop de BTW is uitgesplitst, hierdoor kunt u de reparatie zakelijk inboeken. 

Heeft u een bedrijf in Zoetermeer? Dan kunnen wij tegen een geringe vergoeding de iPhone bij u bij komen ophalen en na de reparatie weer terug brengen. Op deze manier heeft u zo min mogelijk tijdverlies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heeft u meerdere iPhones in het bedrijf? In samenwerking met bedrijven staan wij open voor onderhoudscontracten. Wij zijn een betrouwbare partner, transparant en  bieden een scherpe prijs. 


 

Over Ons

iPhonegarage is onderdeel van de internetonderneming Flex Media Concepts te Zoetermeer. Deze onderneming is in 2009 opgestart door twee jeugdvrienden met een zeer grote interesse en passie voor electronica, en dan met name de iPhone.


Lees meer...


Gratis internet pinnen

Veel Gestelde Vragen

Kan ik wachten op de reparatie?

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Hoe lang krijg ik garantie?

Voor bedrijven...

 

Antwoord op de meest gestelde vragen.  


Lees meer...

Route

route-iphonegarage-zoetermeer