iPhonegarage.nl - iPhone soft- en hardware reparaties in Zoetermeer

Geachte klanten, vanwege verbouwing nieuwe locaties zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Stuur ons gerust een email. 

Home
A+ R A-

Hoe bereikt u ons?

Vanaf adres:

kantoor

iPhonegarage.nl is gevestigd op de Stephensonstraat 45 (bedrijventerrein Zoeterhage) in Zoetermeer, vlak naast de kartbaan.

U kunt ons vinden in het kantoorruimte 1.32 van Flex Media Concepts, ons moederbedrijf. U dient zich bij de receptie te melden als bezoeker van iPhonegarage.  

Met de Auto:

iPhonegarage.nl is perfect te bereiken met de auto. U kunt uw auto gratis parkeren op ons parkeerterrein of in de parkeervakken langs de weg. 

Vanuit Gouda/Utrecht
Via de A12 neemt u afrit 7 'Zoetermeer', en bij de stoplichten gaat u rechtsaf de Oostweg op. Na ongeveer 900 meter rijdt u een grote rotonde tegemoet welke u rechtdoor neemt. Vervolgens gaat u bij de het kruispunt met stoplichten ook rechtdoor. De rotonde die volgt neemt u driekwart, de Stephensonstraat in. Vervolgens neemt u de eerste afslag links en slaat u meteen weer linksaf het parkeerterrein van Stephensonstraat 45 op. 

Vanuit Den Haag
Via de A12 neemt u afrit 7 'Zoetermeer', en bij de stoplichten gaat u linksaf de Oostweg op. Na ongeveer 900 meter rijdt u een grote rotonde tegemoet welke u rechtdoor neemt. Vervolgens gaat u bij de het kruispunt met stoplichten ook rechtdoor. De rotonde die volgt neemt u driekwart, de Stephensonstraat in. Vervolgens neemt u de eerste afslag links en slaat u meteen weer linksaf het parkeerterrein van Stephensonstraat 45 op.

Vanuit Rotterdam
Vanaf Rotterdam neemt u de N471 vanuit Rotterdam Centrum en gaat u op de rotonde voor Pijnacker rechts de N470 op richting Zoetermeer. Deze N-weg komt uit op de Oostweg, waarna u de routebeschrijving hierboven volgt. 

Vanuit Rotterdam / Capelle- en Nieuwerkerk aan den IJssel
Op de A20 richting Gouda neemt u afslag 17 'Nieuwerkerk'. Bij de rotonde na de afslag gaat u naar rechts en rijdt u alsmaar rechtdoor richting de A12. De A12 kiest u in de richting van Den Haag, waarna u de route 'Vanuit Gouda' volgt. 

Met het Openbaar Vervoer

Per Trein
Met de trein kunt u het beste reizen op station Zoetermeer, waarna u buslijn 77 (noordkant van het station) pakt naar de Halte 'Miss Etam'. U kunt ook Randstadrail 3 nemen richting Centrum-West en vervolgens overstappen op Randstadrail 4 richting de Javalaan. U stapt uit op de Willem Dreeslaan. iPhonegarage.nl is vervolgens gevestigd op 10 minuten lopen: u loopt de Willem Dreeslaan uit in de richting van de A12 waarna u vanzelf bij de Stephensonstraat uit komt.

Per Bus
Met Buslijn 77 (Centrum West - Station Driemanspolder - Oosterheem) en Buslijn 165 (Alphen aan den Rijn Station - Zoetermeer West) stapt u uit bij halte 'Miss Etam', deze halte ligt recht voor het gebouw waar iPhonegarage.nl is gevestigd. 

Per Randstadrail
Met Randstadrail 4 (Uithof - Forepark - Javalaan) stapt u uit bij halte Willem Dreeslaan, iPhonegarage.nl is gevestigd op 10 minuten lopen. U loopt de Willem Dreeslaan uit in de richting van de A12 waarna u vanzelf bij de Stephensonstraat uit komt. 

Bereken jouw reis op 9292ov.nl. 

 

Over Ons

iPhonegarage is onderdeel van de internetonderneming Flex Media Concepts te Zoetermeer. Deze onderneming is in 2009 opgestart door twee jeugdvrienden met een zeer grote interesse en passie voor electronica, en dan met name de iPhone.


Lees meer...


Gratis internet pinnen

Veel Gestelde Vragen

Kan ik wachten op de reparatie?

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Hoe lang krijg ik garantie?

Voor bedrijven...

 

Antwoord op de meest gestelde vragen.  


Lees meer...

Route

route-iphonegarage-zoetermeer