iPhonegarage.nl - iPhone soft- en hardware reparaties in Zoetermeer

Geachte klanten, vanwege verbouwing nieuwe locaties zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Stuur ons gerust een email. 

Home » Informatie » Reparatie per post
A+ R A-

Reparatie per post

postnlNa aanmelding van uw reparatie per post via ons contact formulier ontvangt u automatisch een email met daarin alle benodigde informatie en een opdrachtbevestiging in pdf-formaat.

De procedure verloopt als volgt: 

1. Afspraak

Wanneer u kiest voor reparatie per post dient u dit via ons contact formulier aan te geven. U krijgt dan automatisch een email met daarin de opdrachtbevestiging. In deze email vindt u ook informatie over hoe u uw toestel het beste kunt versturen. 

 

2. Ontvangst & reparatie

Nadat wij uw toestel hebben ontvangen, wordt uw toestel op de aangegeven problemen gecontroleerd. Wanneer uw toestel in behandeling wordt genomen ontvangt u hiervan een email met hierbij de factuur. Mocht het probleem anders zijn dan aangegeven of heeft u het probleem omschreven, krijgt u van ons altijd eerst een prijsopgave voordat we overgaan tot reparatie.

 

3. Retourzending

Nadat uw toestel in behandeling is genomen, wachten wij tot de betaling is ontvangen. Nadat de betaling is ontvangen, wordt uw toestel gerepareerd en retour gezonden op het doorgegeven adres. 

 

Over Ons

iPhonegarage is onderdeel van de internetonderneming Flex Media Concepts te Zoetermeer. Deze onderneming is in 2009 opgestart door twee jeugdvrienden met een zeer grote interesse en passie voor electronica, en dan met name de iPhone.


Lees meer...


Gratis internet pinnen

Veel Gestelde Vragen

Kan ik wachten op de reparatie?

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Hoe lang krijg ik garantie?

Voor bedrijven...

 

Antwoord op de meest gestelde vragen.  


Lees meer...

Route

route-iphonegarage-zoetermeer