iPhonegarage.nl - iPhone soft- en hardware reparaties in Zoetermeer

Geachte klanten, vanwege verbouwing nieuwe locaties zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Stuur ons gerust een email. 

Home » Over ons
A+ R A-

Over ons

iPhonegarage is onderdeel van de internetonderneming Flex Media Concepts te Zoetermeer. Deze onderneming is in 2009 opgestart door twee oud collega's met een zeer grote interesse en passie voor electronica, en dan met name de Apple iPhone. Zo hadden wij de iPhone bij zijn eerste introductie meteen uit de Verenigde Staten laten overkomen en sindsdien zijn we er steeds verder in gegroeid. Wij bieden reparaties aan van de allereerste iPhone tot en met de laatst geintroduceerde. 

Wat begon als op hobbymatige basis reparaties en accesoires voor de iPhone aanbieden is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf. We hadden echter nooit de insteek om er alleen geld mee te verdienen. Plezier en passie hebben er voor gezorgd dat iPhonegarage daadwerkelijk succesvol geworden is. Wat allemaal klein begon vanuit de garage, is nu uitgegroeid naar een kantoor met ontvangst en wachtruimte. 

Sinds augustus 2011 is iPhonegarage gevestigd in Zoetermeer waardoor wij op een centrale plek in de Randstad reparaties aan kunnen bieden voor consumenten en zakelijke markt. Onze locatie is makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer. 

kantoor

Zie ook:

Hoe bereikt u ons?

Flex Media Concepts Website


 

Bedrijfsgegevens

Flex Media Concepts
Stephensonstraat 45
2723 RM Zoetermeer

KvK

60982063

BTW

NL854148437B01

ING 514.2097 Flex Media Concepts

 

Over Ons

iPhonegarage is onderdeel van de internetonderneming Flex Media Concepts te Zoetermeer. Deze onderneming is in 2009 opgestart door twee jeugdvrienden met een zeer grote interesse en passie voor electronica, en dan met name de iPhone.


Lees meer...


Gratis internet pinnen

Veel Gestelde Vragen

Kan ik wachten op de reparatie?

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Hoe lang krijg ik garantie?

Voor bedrijven...

 

Antwoord op de meest gestelde vragen.  


Lees meer...

Route

route-iphonegarage-zoetermeer