iPhonegarage.nl - iPhone soft- en hardware reparaties in Zoetermeer

Geachte klanten, vanwege verbouwing nieuwe locaties zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Stuur ons gerust een email. 

Home » Informatie » Groen bedrijf
A+ R A-

Groen bedrijf

AV Download (290kb)

Bij iPhonegarage denken wij aan onze wereld: het milieu. Onze filosofie zit in onze werkwijze: repareren is milieubewuster dan volledig vervangen. Hedendaags ligt de doorlooptijd van een mobiele telefoon rond de 1 jaar en dat is vrij kort gezien de belasting ten opzichte van het milieu.

Wij zijn als bedrijf duurzaam bezig met:

Recyclen van rest(kapot) producten Wecycle-logo-groen
Wij leveren rest-producten in voor recycling. Door recycling kunnen deze grondstoffen weer gebruikt worden voor nieuwe producten. Op deze manier proberen wij het milieu minder te belasten.

Een groene hostingprovider
Hostingproviders en datacenters gebruiken veel stroom. Stroom opwekken kan ten koste gaan van de natuur. Onze hostingprovider gebruikt enkel energie die opgewekt is uit natuurlijke bronnen.

Verpakkingsmateriaal
Wij versturen enkel in verpakkingsmateriaal dat gerecycled is. Dit verpakkingsmateriaal is uiteindelijk weer eenvoudig te scheiden en gescheiden weg te gooien. Milieubewust verpakkingsmateriaal is voor ons een keuze om samen met u te werken aan een betere wereld.

Groen papier
Facturen, nieuwsbrieven en promotiemateriaal wordt enkel geprint op papier met het FSC (Forest Steward Council) keurmerk. Dit papier is op een duurzame manier gefabriceerd en wordt van 100% oud papier gemaakt.

Groen bedrijf
Duurzaam ondernemen betekent duurzaam denken en duurzaam doen. Zo gebruiken wij apparatuur die gebruik maakt van de nieuwste energiebesparende technieken.
Het koffiezetapparaat gaat automatisch in eco-modus en maalt enkel La Place koffiebonen welke het label ‘duurzaam product’ draagt. Deze koffiebonen zijn afkomstig van gecertificeerde plantages over de hele wereld.
Onze printers zijn energiebesparend en voorzien van het ENERGY STAR keurmerk.
Daarnaast wordt het personeel gestimuleerd om ook duurzaam om te gaan met energiegebruik. Bij het afsluiten is het dan ook verplicht om alle apparatuur en verwarmingen uit te zetten.

Samen werken wij voor een groenere wereld.

 

Over Ons

iPhonegarage is onderdeel van de internetonderneming Flex Media Concepts te Zoetermeer. Deze onderneming is in 2009 opgestart door twee jeugdvrienden met een zeer grote interesse en passie voor electronica, en dan met name de iPhone.


Lees meer...


Gratis internet pinnen

Veel Gestelde Vragen

Kan ik wachten op de reparatie?

Kan ik zonder afspraak langskomen?

Hoe lang krijg ik garantie?

Voor bedrijven...

 

Antwoord op de meest gestelde vragen.  


Lees meer...

Route

route-iphonegarage-zoetermeer